Delavnica risanja oz. slikanja fraktalov

Risanje fraktalov je eden najboljših in najzabavnejših načinov, kako doseči stik z najpomembnejšo osebo v vašem življenju…to je s samim sabo. Pri tem pride do harmonizacije energij in posledično jasnejše slike “KDO Jaz SeM?”. Fraktalna risba je energijska slika. Njena vibracija prodira tako v naše telo, kot tudi v misli in občutke. Med risanjem fraktalov se odpiramo višji zavesti in osvobajamo kreativno energijo. Povežemo se s svojo esenco, ki je izvor veselja, zadovoljstva, radosti in vseh duhovnih vrednot. Svet abstraktnih barv in linij je prostor, kjer misli izginjajo. Ostane le duh, povezan z višjimi vibracijami. Z risanjem fraktalov dosežemo meditativno stanje skladnosti in ravnotežja. Med tem, ko rišemo, se spreminjamo. Odpiramo se novim možnostim in kreativno pristopamo k življenju in k reševanju težav, s katerimi se soočamo. (J.P.)

Potek delavnice:

Vsaka delavnica je sestavljena iz 4 delov: prvi del bo delo z energijami in čutili, sledil bo uvod o risanju fraktalov, praktični del risanja fraktalov in zaključek. Sklop risanja fraktalov bo obsegal 4 srečanja.

  1. Prvo srečanje je namenjeno spoznavanju samega sebe. Rišemo fraktale s katerimi izrazimo svojo notranjost na papir, pri čemer je postopek izdelave narejen tako, da ne rabite nobenega predznanja v risanju. Na prvi delavnici bo vsak narisal en fraktal, doma pa še tri.
  2. V dobrem tednu dni bo ponovno srečanje, ker se bomo naučili risati fraktale, ki nam omogočijo harmonizirati naše energije v telesu.
  3. Tretje srečanje bo po okrog 4 tednih. V tem času boste doma narisali 21 fraktalov. Na tej delavnici bomo interpretirali fraktale in se naučili izdelati fraktal namere, ki vam bo pomagal uresničit vaše cilje.
  4. Na četrtem srečanju se naučimo risat skupinski fraktal. Naučili se bomo, kako užitek ob risanju fraktalov lahko podelimo z bližnjimi.

Slike fraktalo izgledajo takole:

Umetnost-s-Fraktali

Risanje Fraktalov je umetnost, ki se jo lahko nauči vsak. Čisto vsak.

 

Termini delavnic:

Delavnice so organizirane občasno in običajno z organizatorji po vsej Sloveniji. Če želiš prejeti obvestilo o tem, kdaj bo naslednja delavnica mi piši na marko.setinc@gmail.com. V naslov napiši “Prijava na listo Fraktali”, da te lahko pravočasno obvestim.

Če želiš organizirati skupino v svojem kraju, mi prav tako spročite.

Obvestila o delavnicah za risanje fraktalov in ostale zanimivosti s te spletne strani se lahko direktno prijavite tudi preko obrazca..:)