Kaj je kanaliziranje sporočil? Sliši se zelu učeno, v bistvu pa je povsem preprosto. Povežeš se z neko entiteto, duhom, z višjim jazem ali z svojo dušo, ali nekoga drugega in se prepustiš, da odgovor pride skozi tebe. Kako se povežeš? Ja vsako bitje vibrira na določeni frekvenci. Ko se povežeš s to frekvenco se povežeš s tem bitjem. To je podobno, kot radio. Če nastaviš določeno frekvenco loviš določeno postajo.

Kanaliziranje sporočil

Kanaliziranje sporočil

Pogoj pri tem je seveda, da ti uspe preprečiti, da ti um preveč brblja. Ko si enkrat čist kanal in stvari so prav zanimive..:-)

Kako to počet? Vzameš si čas, se vsedeš in sprostiš. Sprostiš vsak del telesa, začneš pri glavi in greš do nog, del po delu. Če kjerkoli začutiš napetost jo sprostiš. Na koncu si prestavljaš, da tok vode teče skozi tebe in očisti vse blokade. Postaviš svinčnik na papir in se “predaš”. Meditiraj, če je potrebno, ne razmišljaj o tehniki…spusti vse.  Začneš pisat, risat, po papirju. To počneš toliko časa, da začutiš, da je proces končan. Ne obremenjuj se s tem kaj piše, kaj si narisal. To pogledaš šele na koncu procesa.

Ko zaključiš proces pisanja (risanja) lahko pogledaš kaj je nastalo in si interpretiraš. Ko si domač v tem “splošnem” kanaliziranju se lahko lotiš kanaliziranja določenih kanalov ali zavesti. Lahko komuniciraš s svojim višjim jazom, s svojo podzavestjo, zavestjo, z notranjim otrokom, ali z višjim jazom, zavestjo, podzavestjo in notranjim otrokom nekoga drugega ali pa z astralnimi bitji, duhovnimi vodniki, budo, jezusom, specifičnim duhom (npr. v stanovanju). Povežeš se z njihovo energijo, predihaš jih skozi sebe.

Avtomatsko pisanje

Avtomatsko pisanje

Imaš možnost, da samo kanaliziraš informacije, ki pridejo, ali pa, da postavljaš vprašanja in počakaš na odgovore. Če imaš občutek, da plavaš proti toku se sprosti in počakaj za nekaj trenutkov,  da te objame sproščenost in pretočnost. Vedno pusti, da informacij stečejo skozi tebe kolikor časa je potrebno. Na koncu imaš občutek , da je stvar zaključena. Ko se vrneš nazaj v prostor, v svojo osebnost, se rabiš povezat in se spomniti, kdo si ti, katero leto je, kako ti je ime, kaj se dogaja. Tako se povežeš s svojo identiteto

S katerimi frekvencami se lahko povezuješ je odvisno tudi od tvoje lastne vibracije. Če si v nizki vibraciji, se povezuješ z entitetami z nizko vibracijo, če si v visoki z tistimi z visoko vibracijo. Če se povezuješ z entitetami z nizko vibracijo ti kažejo katere nezdravljene aspekte imaš še v sebi in ni nujno zelo prijetno :-). Če hočeš biti kanal za čisto in visoko frekvenco, moraš tudi sam imeti visoko frekvenco. Temu pomagajo zdrava prehrana, telesna aktivnost, meditacija in VAJA.