Kaj je ljubezen?

O tem kaj je ljubezen mnogo napisanega, a ko preberemo vse kar je napisanega običajno ne vemo nič kaj dosti več.  Včeraj sem se srečal z tovarišico, ki me je popeljala v svet fraktalov. Med pol urnim pogovorom pa sem tudi izvedel kaj je to ljubezen?

Kaj je ljubezen?

Kaj je ljubezen?

V ta namen bom napisal dva primera. Pomemben je občutek.

  • Obožuješ nogomet. Pa ne gledanje po televiziji temveč igranje. Hodiš enkrat na teden, vsak četrtek. Super ti je. Tako hodiš vsak četrtek. Naslednji četrtek se zgodi da pada dež in da je mraz, vseeno greš. Še naslednji četrtek so se dogovorili, da je doma praznovanje rojstnega dne. Vseeno greš. Naslednji četrtek imaš obisk iz Londona, pada dež in boli te noga. Vseeno greš. To je ljubezen.
  • Slabo se počutiš in rabiš rekreacijo. Greš v športni center in ti povedo, da je možno obiskovati vadbo ob ponedeljkih in sredah ali ob torkih in četrtkih. Obe možnosti ti nista povsem po godu ampak se odločiš za ponedeljek in sredo. Začneš hodit. Prvič se ti ravno ne da a se prisiliš da greš. Po vadbi se super počutiš. Naslednji dan te bolijo mišice, a dobro počutje odtehta, da greš v sredo spet. Počutiš se še bolje. Tako vstrajaš 14 dni. Po 14. dneh imaš pomemben sestanek v službi in spustiš vadbo, potem eno ker imaš ravno frizerja. Potem nekaj časa ne hodiš. To ni ljubezen.

Ti je jasno kaj je ljubezen?

Kaj je to ljubezen?

Kaj je to ljubezen?